sitene türk bayrağı

   


AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin müjdeyi verdi

23/07/2020

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’deki süt üreticilerine aktarılacak olan 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemine ait çiğ süt destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına bugün aktarılacağını açıkladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin müjdeyi verdi

Şahin Tin; “Denizli’deki 14 Bin 690 süt üreticimizin hesabına toplamda 15 Milyon 772 Bin 33 TL’lik çiğ süt destekleme ödemesi bugün aktarılıyor. Süt üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’deki 14 Bin 690 süt üreticisine aktarılacak olan 2020 yılı Ocak, Şubat, Mart dönemi çiğ süt destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına bugün aktarılacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Şahin Tin, çiğ süt üretimi gerçekleştiren üreticilerin TC kimlik numaralarına bakılmaksızın tamamının hesabına 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat 18.00’da tek seferde ödemenin yapılacağını duyurdu. Şahin Tin; “Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektöründe dünyaya örnek teşkil eden önemli bir konumdayız. Ülkemizin bu konumunu daha üst noktalara taşımak için bize düşen, sorumluluğumuzu yerine getirmek ve Denizlili üreticilerimizi desteklemeyi sürdürmek” dedi.

“ÜRETİCİLERİN HESAPLARINA AKTARILIYOR”

Milletvekili Şahin Tin, Türkiye hemen her alanda hızla gelişip büyürken Denizli’nin de bu büyüme hızına ayak uydurduğunu söyledi. Şahin Tin; “Tarım, Gıda ve Hayvancılık sektörü emek yoğun bir sektör. Çiftçilerimiz, alın teriyle kar kış demeden, sıcak dinlemeden, tarlada, bağda bayırda, kırda, otlakta, arazide hemen her yerde üretime katkı sunmanın derdinde. Bu tablo takdire şayan bir durumdur. Yoğun efor sergileyerek anasının ak sütü gibi helal lokma peşinde koşan üreticilerimize destek olmak da bizim boynumuzun borcudur.

Bu cihetten bakıldığında bizler üreticilerimizin haklarını koruma konusundaki hassasiyetimizi hep muhafaza ettik. Her dönem olduğu gibi 2020 yılı 3 aylık dönem içinde; Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerimizde kısacası şehrimizin her köşesinde süt üretimiyle iştigal eden toplam 14 Bin 690 üreticimizin yaklaşık 120 Milyon 94 Bin 807 litre sütü için toplamda 15 Milyon 772 Bin 33 TL destek ödemesi hesaplarına bugün aktarılıyor. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam520
Toplam Ziyaret6598254