sitene türk bayrağı

   


ACIPAYAM'LI DEPREMZEDELER EVLERİNE KAVUŞUYOR

04/06/2020

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Acıpayam’lı depremzedelerin evlerine kavuşmaya başladığını söyledi.

ACIPAYAM'LI DEPREMZEDELER EVLERİNE KAVUŞUYOR

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Acıpayam’lı depremzedelerin EYY kapsamında ödeneklerin çıkarılmasıyla birlikte evlerine kavuşmaya başladığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, depremden etkilenen ev sahiplerine ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Gümüş yaptığı açıklamada “İlçemizde yaşanan deprem felaketi sonrası evleri hasar gören ve yıkılan vatandaşlara yönelik ilimiz AK Parti Milletvekillerimiz, İl Başkanımızın ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın yoğun çalışmaları sonucu, deprem felaketi yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmek üzere ödenekleri hükümetimizce çıkarıldı.
Mağdur olan ve hak sahipliği kazanan vatandaşlarımızın bir kısmı Acıpayam TOKİ konutlarından daire aldılar. Diğer yandan geçimini hayvancılık ve çiftçilikten sağlamalarından dolayı yaşadıkları mahalleden ayrılmak istemeyen hak sahipleri de bulundukları yerde evleri yapılmak üzere EYY kapsamında 20 vadeli faizsiz kredi sağlandı. Depremzedelerimiz önümüzdeki kışı evlerinde geçirecekler.” dedi.


Acıpayam Gazetesi.com








Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam514
Toplam Ziyaret6621504