sitene türk bayrağı

   


Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

06/03/2020

Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Başkanlığında gerçekleşti.

Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Başkanlığında gerçekleşti.

Meclise İYİ Parti Meclis Üyesi Zühal Demir’in getirdiği CHP grubunca desteklenen İlçemizden şehit olan askerlerimizin, doğdukları mahallelerde park düzenlenerek, isimlerinin buralarda yaşatılması önerisi, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan tarafından değerlendirilmek üzere görüş birliğine varıldı.

Gündem maddelerine geçildiğinde, Belediyenin bünyesindeki ABELTAŞ’ın Denizbak’tan alacağı çek karnesi ve teminat mektubu için meclisten yetki alındı.

MHP İlçe Başkanı Günday İlhan ve MHP'li meclis  üyesi Mustafa Sargın İlçemiz Çamlık Caddesi ve Huzur Bulvarının kesiştiği kavşağa “ALPARSLAN TÜRKEŞ” adı verilmesi talebi gündeme geldi.

Söz alan İYİ Parti Meclis Üyesi Zühal Demir, 08.11.2019 tarihindeki Engelliler Derneğinde yapılan meclis toplantısında Ucarı Göl Parkına, merhum ALPARSLAN TÜRKEŞ UCAR GÖL PARKI adı verilsin diye öneri getirdiğimde, önerim gündeme alınmadı, Ucarı halkına soralım denildi kaç ay oldu dönüş yapılmadı. Şimdi bizim önergemizin gündeme ve dikkate alınmayıp, kaç ay sonra böyle bir önerinin ilk kez geliyor gibi getirilmesini eleştirdi.

Önergemin arkasındayım, Ucarı Gölpark’ın ismine ALPARSLAN TÜRKEŞ UCARI GÖL PARKI ismi koyulsun dedi.

Başkan Şevkan, “Haklısınız, bu konuda bizlerin sizi bilgilendirmede gecikmelerimiz oldu” dedi. Sonrasında Zühal Demir ve Mehmet Alev’in ve CHP grubunun şerhi ile önerge oy çokluğu ile kabul edildi.

Küçük Sanayi Sitesinin üzerinde yapılmak istenen imar değişikliği uzun görüşmeler ve değerlendirmeler sonucu, CHP grubunun ret oylarıyla, oy çokluğu ile kabul edildi.

Söz alan Zühal Demir, 2. Sanayi bölgesindeki yolların halen açılmadığını dile getirdi.

Belediyeye ait Antalya girişindeki benzin istasyonunun tekrar işlerlik kazandırılması konusu gündem maddesi görüşüldü.

Ertan Başkan daha önce bu öneriyi bizler  grup olarak önerdik, ama mazeretler sunarak yanlış yerinde olmayan bir yatırım gibi ifadelerde bulunmuştunuz. Şimdi bizim getirdiğimiz öneriyi, ilk defa geliyor gibi tekrarlıyorsunuz, dedi.

Söz alan Ali Bardakçı da, “Genel anlamda önergeyi biz verince dikkate almıyorsunuz aynı önergeyi daha sonra siz veriyorsunuz” dedi.

Mülkiyeti belediyeye ait, Dodurga mahallesi 179 ada 1 parsel nolu 7030 m2. Miktarlı taşınmaz Acıpayam Ziraat Odasına şartlı devrinin yapılması konusu görüşüldü. Değerlendirmeler sonrasında oy birliği ile kabul edildi.

Bugünkü meclis toplantısına CHP İlçe Başkanı Deniz Albayrak, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan’ın konuk olarak katılması dikkat çekti.
Öte yandan toplantı bitiminde CHP'li Ertan Başkan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'a tesbih hediye ettiği görüldü.

Acıpayam Gazetesi.com

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam434
Toplam Ziyaret6630178