sitene türk bayrağı

   


Ümit Taş "Kimseyi ötekileştirmeden Acıpayam'a hizmet edeceğim"

03/02/2020

AK Parti 7. olağan kongre süreci yaklaşırken Acıpayam ilçe başkanlığına adaylar belli olmaya başladı.

Ümit Taş "Kimseyi ötekileştirmeden Acıpayam'a hizmet edeceğim"

AK Parti 7. olağan kongre süreci yaklaşırken Acıpayam ilçe başkanlığına adaylar belli olmaya başladı.

AK Parti Acıpayam ilçe başkanlığına aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan İşadamı Ümit Taş güler yüzlü mütevazi kişiliği ile herkesin desteğini almış durumda.

Acıpayam Akalan Mahallesinden olup Acıpayam merkezde ikamet eden Ümit Taş’ın, annesi Nursel Taş Acıpayam AK Partinin 3 dönem kadın kolları başkanlığı yaptı. Bu vesile ile oğlu Ümit Taş siyasetin içinden gelmiş Ak Parti gençlik kollarında büyümüş biri olarak siyasette yabancı olmadığını son günlerde yapmış olduğu ataklar ile diğer adaylara örnek teşkil ediyor.

Akalan Süleymanlar mevkiinde (Sülümen ) Ümit Kum ocağı işletmesi bulunan Taş, Denizli merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Isparta, Burdur, Afyon ve Antalya illerinde de inşaat sektöründe hizmet vermeye devam ediyor.

Acıpayam Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Özcan Plaza iş merkezinde ofisi bulunan Ümit taş evli ve bir çocuk babasıdır. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu ve Adnan Menderes Üniversitesi Tekstil bölümlerini bitirmiştir.

Siyasete girdiği günden bu yana AK Parti çizgisinden şaşmadan yoluna devam eden genç işadamı Ümit Taş’ın adaylığını açıklamasından sonra gerek siyasi, gerekse toplumun her kesiminden bu görevi layıkı ile yapacağı konuşulmaktadır.

Siyaset nedeni ile kimseyi ötekileştirmeden Acıpayam’a hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan Ümit Taş, AK Parti sevdamız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın yolunda hizmet etmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım. Tevazu samimiyet ve gayret ile gece gündüz demeden Ak sevdamız yolunda ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık gazamız mübarek olsun, dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam298
Toplam Ziyaret6631011