sitene türk bayrağı

   


Hemşehrimiz Op. Dr. Arzu Acar Ünsal Muayenehanesini Açtı

09/01/2020

Acıpayam’lı hemşehrimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Arzu Acar Ünsal’ı yeni açtığı muayenehanesinde ziyaret ettik.

Hemşehrimiz Op. Dr. Arzu Acar Ünsal Muayenehanesini Açtı

Acıpayam’lı hemşehrimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Arzu Acar Ünsal’ı yeni açtığı muayenehanesinde ziyaret ettik.

Çamlık Caddesi Huzur Bulvarı Ceren Apartmanında (Stad karşısı) muayenehane açan hemşehrimiz aynı zamanda Dokuz Eylül Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Arzu Acar Ünsal’ı tanıyalım,

“Op. Dr. Arzu Acar Ünsal. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanıyım. İzmir Dokuz Eylül Tıp Mezunu, Ankara Gazi Tıp İhtisaslıyım. 18 yıllık doktorum. Meslek hayatımda Alman hastanesi, Medical Park, Medicana gibi hastanelerde görev yaptım.

Acıpayam’lı olmamız ; aile, akraba çevremizin de yönlendirmesiyle memleketim de hizmetime ihtiyaç duyulduğunu düşündüğüm için doğup büyüdüğüm Acıpayam’a muayenehane açtım.

Riskli gebelik de dahil olmak üzere gebelik takibi, doğum, sezeryan, menapoz, enfeksiyon takipleri, kanser taramaları ve kanser ameliyatları dahil her türlü jinekolojik operasyonları yapacağız.

4 boyutlu renkli ultrason hizmetimizde mevcut. Acıpayam ve çevre ilçe halkının yoğun şekilde Denizli’ye sağlık hizmeti almak için gitme ihtiyaçlarını bitireceğime inanıyorum.

Eşim Dr. Naim Ünsal’da kendi alanında doğuştan rahim ve genital organları olmayan hastaların ameliyatlarını yapan bir kaç hekimden biridir. ayrıca her türlü laparoskopik, kanser operasyonlarını da başarıyla yapar. Ayrıca riskli gebelikleri de takip eder. Medyada tanınan ülke genelinde ünlü bir  hekimdir” dedi.

Op. Dr. Arzu Acar Ünsal GSM. 0.543 860 45 50

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam53
Toplam Ziyaret6597787