sitene türk bayrağı

   


Acıpayam Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı

Acıpayam Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısının birinci oturumu gerçekleşti.

Acıpayam Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı

Acıpayam Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısının birinci oturumu gerçekleşti.

Tüm meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, gelen yazılar gündeme alındı, 5393 sayılı Belediye Kanununun 41. Maddesi ve 5018 sayılı kamu mali yönetimi kontrol kanununun 9. Maddesine istinaden hazırlanan performans tutanağı gündeme getirildi.

CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Alev, taslağın oylanmadan önce bütçe planda incelenmesinin doğru olacağını belirtti ve oylama 2. Oturuma bırakıldı.

Ceren Kurt 50 bin tl. özel günler organizasyonlar için bütçe ayrılmış olup, doğal afetler için bütçe ayrılmamış olmasını eleştirdi.

Taslaktaki boşluk alanları da belirsizlik yüzünden Ali Bardakçı tarafından eleştirildi.

Ertan Başkan’da doğal afetler için önceden belli bir bütçenin ayrılmamış olmasının sıkıntısının, ilçemiz depremi sonrasında ne kadar yanlış olduğunu hep birlikte görüldü, dedi.

Zühal Demir’in verdiği soru önergesi de dikkat çekti.

Önergede şunlar yer aldı,

Çamlık Mahallesi y olu üzerinde kaldırımı işgal eden hurdalıkların ve beton dökülmüş kazanın kaldırılması,

Akalan benzinliği yanındaki 5-6 yıl önce kapatılan mahalle belediyelerimizden gelen araçların hurdalarının işe yarar parçalarının kullanılmak üzere sökülerek kalan hurdalıklarında belediyeye ekonomik katkı sağlaması amaçlı satılması ve görüntü kirliliğinin bir an evvel ortadan kaldırılması,

Üniversitenin yanındaki yediemin deposu, eğitime önem veren bir ilçe olarak bizi iyi temsil etmiyor. Yedi emin deposunun daha uygun bir yere taşınması,

Yine yeni mahalle üniversite karşısında, fırının boşalttığı alan kaç aydır yıkık dökük görüntüye sahip, belediyeye ait bu alandaki görüntü kirliliğinin bir an evvel giderilmesini istiyor ve bu alana ne zaman yapılacak bilgi edinmek istiyorum, şeklindeydi.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam1026
Toplam Ziyaret6620962