sitene türk bayrağı

   


Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Acıpayam Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısı tamamlandı.

Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Acıpayam Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısı tamamlandı.

Toplantı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın Başkanlığında gerçekleşti.

Acıpayam Belediyesi olağanüstü meclis toplantısı bugün 2020 – 2024 yılı stratejik plan görüşüldü.

Eylül meclis toplantısında gündeme getirilen, ancak rakamsal ve bazı veriler girilmediği için muhalefetçe oylaması görüşülmesi reddedilen stratejik plan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Şevkan’ın 5 yıllık stratejik plan açıklaması söz alan CHP Grup Başkanvekili Mehmet Alev, öncelikle İstanbul depremi için geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve ilçenin öncelikli sıkıntılarının işsizlik ve ekonomi olduğunu belirtti.

İYİ Parti Meclis Üyesi Zühal Demir söz alarak, stratejik planda seçimlerde vaat edilenlerden hiç birinin olmamasını eleştirdi. Otopark sıkıntısının da çözüme kavuştrulmasını dile getirdi, yaşlı barınma evinin, huzur evi anlamına geldiğini sordu.

Söz alan CHP’li Ali Bardakçı ise stratejik planda bahsedilenlerin olma ihtimalini görmediğini, bunun tecrübe ile sabit olduğunu ifade etti.

Belediyenin şimdiye kadar GEKA ile proje yapıp yapmadığını sordu. Dalaman çayı, depremzedeler gibi planın acil ihtiyaçlar olduğunu söyledi.

CHP’li Ertan Başkan ise stratejik planın acil ihtiyaçlara cevap verecek şekilde önceliklerinin olması gerektiğini söyledi.

Çuval üzerinde köy pazarı olmayacağını, uygun satış alanlarının yapılması gerektiğini söyledi. Taş döşemedeki yanlış işçilik yüzünden, tamirat giderlerinin gereksiz arttığını, düşünülen seyir tepesi içinse fazla maliyetli olmamalı, dedi.

Toplantı sonunda stratejik plan AK Parti meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Şevkan'ın toplantı bitiminde, arkadaşlar deprem gibi durumlarda siyaset gözetmeksizin bir arada olmalıyız şu parti bu parti yok, hepimiz yukarıda olmayan birliği aşağıda bir arada olduğumuzu deprem konusunda göstermeliyiz, demesinin ardından Ertan Başkan söz alarak "Öyle diyorsunuz ama deprem toplantısına davet edildiniz gelmediniz" dedi.

Acıpayam Gazetesi.com


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam279
Toplam Ziyaret6630551