sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'da İki Küçük Çocuk Traktörün Altında Kaldı

Acıpayam İlçesi, Yeşilyuva Mahallesinde meydana gelen kazada bir çocuk öldü bir çocuk da yaralandı.

Acıpayam'da İki Küçük Çocuk Traktörün Altında Kaldı

Acıpayam İlçesi, Yeşilyuva Mahallesinde meydana gelen kazada bir çocuk öldü bir çocuk da yaralandı.


İddiaya göre, Yeşilyuva Mahallesindeki alt katı samanlık üst katı garaj olan bir evde park halindeki 20 KU 595 plakalı traktörün üzerine çıkan 9 yaşındaki Elif A.K. ile 4 yaşındaki Ramazan Enes Güler, oyun oynamaya başladı.

Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı traktör park halinde bulunduğu yerden hareket etmeye başladı. Traktörün üzerinde kalan iki çocuk yaklaşık 4 metrelik yükseklikten traktör ile birlikte aşağıya düştü.

Bahçeye ters dönerek düşen traktörün altında kalan iki çocuk ağır yaralandı. Çıkan gürültüyle dışarı koşan ev sakinleri, gördükleri manzara karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. İki küçük çocuğun traktör altında kaldığını görünce hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ağır yaralanan iki çocuğu traktör altından çıkararak ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak ambulansla hastaneye götürülürken yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 yaşındaki Ramazan Enes Güler kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

9 yaşındaki kız çocuğu Elif A.K.’nin ise tedavisine devam edildiği bildirildi. Meydana gelen üzücü kaza sonucu traktörde maddi hasar oluştu.

Jandarma yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.





Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam425
Toplam Ziyaret6618367