sitene türk bayrağı

   


Altın ve dövizlerini dolandırıcıya kaptırdı

Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi’nde bir vatandaş, kendisini jandarma olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı.

Altın ve dövizlerini dolandırıcıya kaptırdı

Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi’nde bir vatandaş, kendisini jandarma olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı. Yakalanan zanlının Burdur’un çeşitli ilçelerinde de benzer yöntemle dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Acıpayam’da son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre; Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi’nde bir vatandaşı telefonla arayan O.N.S., kendisini jandarma olarak tanıtarak, “Adınız bir hırsızlık olayına karıştı” diyerek korkuttu.

Onu bu durumdan kurtarmak için elindeki para ve altınların seri numaralarını alması ve fotoğraflayarak kayıt tutması gerektiğini söyleyen dolandırıcı, vatandaşı ikna etmeyi başardı.

Yaklaşık 11 bin 500 lira değerindeki döviz ve altını vatandaştan alan O.N.S., “Kayıt altına aldıktan sonra getireceğim” diyerek kayıplara karıştı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında zanlı O.N.S., Burdur’un Tefenni ilçesinde yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlının, Burdur’un Tefenni, Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde de aynı yöntemle vatandaşları dolandırdığı ortaya çıktı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam714
Toplam Ziyaret6599138