sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'lı İşçi Manisa'da Hayatını Kaybetti

Denizli’den ekmek parası için Manisa’ya giden bir kişi, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Acıpayam'lı İşçi Manisa'da Hayatını Kaybetti

Denizli’den ekmek parası için Manisa’ya giden bir kişi, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

40 yaşındaki adamın, plakasız motosikletiyle karşıdan karşıya geçmek istediği sırada bir kamyon tarafından çaprıldıktan sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

Denizli’den ekmek parası için Manisa’ya giden bir kişi, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 40 yaşındaki adamın, plakasız motosikletiyle karşıdan karşıya geçmek istediği sırada bir kamyon tarafından çaprıldıktan sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, öğle saatlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli’den Manisa’ya ekmek parası için giden Yurdum Tekin’in kullandığı plakasız motosiklete Manisa yönüne giden Levent S.’nın kullandığı 06 EG 1306 plakalı kamyon çarptı. Yaklaşık 100 metre savrulan Tekin, zemine çakıldı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kum ocağında çalışan işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Manisa Olay’dan Serkan Özcan’ın haberine göre kazaya karışan kamyonun Ankara'dan İzmir'e gittiği öğrenilirken, Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. Manisa'ya çalışmak için gelmişti Kazada ölen işçi Yurdum Tekin'in yaklaşık 4 ay önce kum ocağında çalışmak için Denizli'den Manisa'ya geldiği öğrenildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam962
Toplam Ziyaret6625946