sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’da Gündem TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Acıpayam’lı vatandaşlarımızın isteği CHP’li meclis üyelerinin önerisiyle gerçekleşiyor.

Acıpayam’da Gündem TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Acıpayam’lı vatandaşların isteği CHP’li meclis üyelerinin önerisiyle gerçekleşiyor.

Acıpayam Belediye Meclisinin Haziran ayı meclis toplantısında alınan bir karar Denizli’nin gündemine oturdu.

CHP'li meclis üyeleri yaptıkları ortak açıklama da:

“10 Haziran 2019 tarihinde Acıpayam Belediye Meclisine siyaset üstü bir düşünce ile hareket ederek verdiğimiz Acıpayam Belediye Tabelasına TÜRKİYE CUMHURİYETİ ibaresinin yazılması teklifimiz Başkan Vekili Şükrü Yalçın’ın yönettiği Meclis Toplantısındaki oylamada gündeme alınması reddedilmiştir.

CHP’li Üyeler Başkanın sümen altındaki projesinin gün yüzüne çıkmasını sağladı

Yine 12 Haziran 2019 tarihinde Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı radyo konuşmasında bu konuda projelerinin olduğunu belirterek TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazısının yazılacağını ifade etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bilinmelidir ki, TÜRKİYE CUMHURİYETİ diyerek asla algı operasyonu yapılmaz. Vatan hepimizin ortak paydasıdır. ‘’Başkanın yokluğunda  bilinerek öneri sunulmuştur.’’Söylemi algı operasyonunun ta kendisidir.

Öte yandan bizler Meclisi kimin yöneteceğini toplantıya gidince görüyoruz.

Meclis üyelerine toplantı öncesi oturumu kimin yöneteceği hakkında bir bilgi verilmediği gibi yazılı önergelerle istenilen bilgiler de tam olarak verilmemektedir.

Görülüyor ki Başkanın katılmadığı toplantıların yapılmasının bir anlamı yoktur demeye getiriliyor.

Biz grubumuz adına toplantıların canlı yayınlanması ve halkın izleyebileceği geniş bir toplantı salonunda yapılması konusunda defalarca  sözlü öneri de bulunduk.

Kısacası Halkımız TÜRKİYE CUMHURİYETİ ibaresini Acıpayam Belediyesinin girişinde görmek istiyor bizler bunun için önerge verdik. Ancak bu önergenin gündeme alınması AK Partili meclis üyesi arkadaşlar tarafından reddedildi. Başkan Şevkan’da radyo konuşmasında TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazılmasını kabul etti.

CHP’li Meclis Üyelerinin gayreti ile Türkiye Cumhuriyeti yazısı Belediyeye asılıyor

‘’Ve bilinmelidir ki bizler seçilmiş meclis üyeleri olarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazılması başta olmak üzere vatandaşlarımızdan gelen tüm talepleri sorumluluğumuz gereği yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.’’ denildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam170
Toplam Ziyaret6631917