sitene türk bayrağı

   


Şevkan "Ya gerçekten öyle mi yaptık"

Acıpayam Belediye Meclisinin ikinci oturumunda renkli görüntüler meydana geldi.

Şevkan "Ya gerçekten öyle mi yaptık"

Acıpayam Belediye Meclisinin ikinci oturumunda renkli görüntüler meydana geldi.

Acıpayam Belediye toplantı salonundaki meclis toplantısı Belediye Başkanı Hulusi Şevkan başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı AKP ve CHP'den birer meclis üyesinin izinli olmasıyla yapıldı.

Meclis toplantısınına Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve CHP Grup Başkanvekili Mehmet Alev'in şehitlerimizi anma konuşmasıyla başladı.
Ayrıca Mehmet Alev, meclis toplantılarını Belediye sitesinden canlı yayınlanmasını talep etmesi üzerine Belediye Başkanı Şevkan, bende aynı düşüncedeyim, diye cevap verdi.

Muhalet Meclis üyesi Zuhal Demir konuşmasında "Ramazan ayının bizler için paylaşma, bölüşme ve barış ayı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu ay aynı zamanda karşılıklı yardımlaşma ayıdır. Yardımlaşmaya en fazla ihtiyacımız olduğunu düşündüğüm şu dönemde ilçemizde özellikle köylerimizde depremin verdiği zararı azaltmak, yaraları sarmak adına "Bir tuğlada sen koy" adı altında yardım kampanyası başlatalım. Devletimizin yardımları yanında bizler ve sivil toplum kuruluşları, yardımseverlerde elbirliği ile yardım için hesap açtırıp, sosyal medya hesaplarımızda paylaşalım" dedi.
Demir ayrıca 2018 yılı temsili giderlerin dökümünü talep etti.

CHP'li meclis üyesi Ertan Başkan'da "Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan ayında gerçekleştirilen oturumunda İYİ Partinin Tarım ve Hayvancılık Komisyonu kurulmasının gündeme alınması AK Parti oylarıyla reddedilmiştir. Sizde seçim öncesi vaatlerinizin arasında Tarım ve Hayvancılığa önem vereceğinizi söylemenize rağmen Komisyon kurulmasını red oyu kullandınız" dedi.

"Ya gerçekten öylemi yaptık" diyen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Tarım ve Hayvancılıkla ilgili desteklerimiz sürecektir, şeklinde cevap verdi.

Satışı istenen 8 adet taşınmaz için görüşmede ise Muhalefet grubu Dodurgadaki arsanın Ziraat Odasına satılması konusunda şerh konulmasını talep ettiler.

Dodurga ve Alaattin'dekiler oy çoğluğu ile diğerleri ise oy birliği ile kabul edildi.

Ramazan Alkan
Acıpayam Gazetesi.com



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret6627382