sitene türk bayrağı

   


Kızılay Acıpayam'daki Görevini Tamamladı

Toplantıda Acıpayam'daki deprem yardım faaliyetlerinden de bahsedildi.

Kızılay Acıpayam'daki Görevini Tamamladı

Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen ve atanan yöneticiler ile faaliyetlerinin tanıtılması amacıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıda yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Toplantıda Acıpayam'daki deprem yardım faaliyetlerinden de bahsedildi.

Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, "Kızılay iyiliğin merhamettin görünen güzel yüzü. Deprem, Afet ve diğer olaylarda ilk akla gelen Kızılay. Hastalıkta da aynı ilk akla gelen Kızılay kan bağışında yine kızılay ilk akla gelenlerden.

Acıpayam'da ki depremde de ilk 40 dakika Kızılay olarak deprem faaliyetlerini hemen o gün karşıladık. Yemek hizmeti verdik. Denizli Valiliği ve AFAD önceliğinde talepleri karşıladık. Battaniye ve yatak ihtiyaçlarını karşıladık.

Dün itibariyle deprem bölgesi Acıpayam'da hizmetleri Valilik kordinasyonuyla noktayı koyduk. Kızılay olarak her zaman olduğu gibi önümüzdeki günler de hizmete devam edeceğiz. Nerde Afet varsa kızılay orada olmaya devam edecek.

Acıpayam'da toplam Bölge Afet Yönetim Merkezi ve Güney Ege Afet Merkerizi 20 personelimizle görev yaptı. Ama gönüllü olarak 200 vatandaşımız görev yaptı. Günde 3 bin kişiye sabah, öğle ve akşam yemeği verildi.

Deprem bölgesindeki 551 çocuğa psiko destek faaliyetlerinde bulunuldu. Sadece Kızılay tarafından 2 bin civarında çadır ve battaniye verildi ve kullanıma hazır hale getirildi." dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam202
Toplam Ziyaret6597936