sitene türk bayrağı

   


Bakan Süleyman Soylu Acıpayam'a Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Acıpayam'da depremden etkilenen bölgeye geldi.

Bakan Süleyman Soylu Acıpayam'a Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Acıpayam'da depremden etkilenen bölgeye geldi.

Dün Acıpayam'da meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremde evleri zarar gören Ucarı mahallesindeki vatandaşların yanına giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaraların sarılacağını belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ucarı mahallesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evleri yıkılan ailelerle görüştü ve gereken desteğin yapılacağını söyledi.

Daha sonra Acıpayam İlçe Merkezine geçen Bakan Soylu burada kurulan kriz merkezine ziyaret etti ve bilgi aldı. Vatandaşlarla bir araya geldi.

Hükümet Konağına geçen Bakan Soylu, İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer'e makamında ziyaret etti ve görüş alışverişinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cümleten geçmiş olsun. Hiç endişe etmeyin arkadaşlarımızla konuştuk tüm zararlar tazmin edilecek. Hem o köylerdeki evler yapılacak hemen de başlanılacak. Şükür can kaybı yok gerisini halledebilecek kabiliyetimiz var." dedi.

Bakan Soylu'ya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe EMniyet Müdsürü Naci AVşar, Daire ve Kurum Amirleri eşlik ettiler.

Ramazan Alkan
Acıpayam Gazetesi.com










Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam104
Toplam Ziyaret6630376