sitene türk bayrağı

   


ACIPAYAM BU PROJELERİ KONUŞUYOR

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam'a büyük katkı sağlayacak olan projelerini açıklamasıyla birlikte ilgi odağı oldu.

ACIPAYAM BU PROJELERİ KONUŞUYOR

Acıpayam’da bacası tütmeyen, tenceresi kaynamayan ev bırakmayacağız!

Vakit toprağı işleme vakti. Halkımızı tarıma teşvik etmek amacıyla başlatacağımız "Satın Alım Garantili Tarım" çalışması ile üretim ve sonrası dönemlerde çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çiftçimiz ürününü bir yıl boyunca üretiyor ve hasat zamanına kadar, bunun ilaçlama, sulama, alt ve üst gübresi masrafı var. Ürününü de satamadığı takdirde borca giriyor ve topraklarımız boş kalıyor.

Artık çiftçimiz mağdur olmayacak ve ürünü para edecek. Çiftçimiz toprağı işleyecek, ACIPAYAM yükselecek.





Acıpayam'da üretim ve istihdamı arttırıyoruz !

Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve halkımızın en temel tüketim maddelerinden biri olan sütü katkısız, güvenli ve ekonomik olarak tüketebilmesi amacıyla Süt Entegre Tesisimizi kuracağız. Açacağımız süt entegre tesisi sayesinde sütü değerinde alıp, üreticimizi fabrikaların düşük fiyatlarına muhtaç etmeyeceğiz.



İlçemizde modern bir et işletme tesisi için düğmeye basıyoruz

Acıpayam kendi et entegre tesisine kavuşacak. 

200 büyükbaş ve küçükbaş hayvan işleme kapasitesiyle et sektöründe önemli bir konuma gelecek olan tesisimiz sayesinde et ithalatına karşı yerli üreticiyi destekleyeceğiz.




Acıpayam için "Büyüme Vakti" başlıyor!

Tarım ürünlerinin insan gıdasına dönüştüğü en önemli yollardan biri yem sanayidir. Açacağımız yem fabrikasıyla birlikte Acıpayam'daki et ve süt verimini en üst seviyeye çıkarıp halkımıza istihdam sağlayacağız.

Besiciye %20 indirimle üretim desteği vereceğiz. Boş vaatler ile değil çalışılmış projelerle geliyoruz!

Üretici Kazanacak, Acıpayam Kazanacak, birlikte kazanacağız!





MERKEZ ACIPAYAM PROJESİ

Belediye’nin borçlarını azaltmak ve ilçe merkezinde kaliteleşmeyi sağlamak için
10.000 m2 alan üzerine kurulu 1000 araç kapasiteli, yeraltı otoparklı, 75 dükkandan oluşan, yeni cazibe ve ticaret merkezini açıyoruz. Merkez Acıpayam projemizle birlikte ilçede kalkınmayı, kaliteleşmeyi ve istihdamı sağlıyoruz. Merkezde park yeri sorununu ortadan kaldırmakla birlikte, esnaflarımızın birliğini sağlayarak Acıpayam’a yakışır bir alan kuruyoruz.

Güçlü merkez, güçlü Acıpayam.

Milli ekonominin temeli ziraattir

Bölgemizde tütün üretiminde ciddi bir düşüş yaşanıyor. Düşmenin sebebi ise tütün üreticisine üretim desteği verilmemesidir. Çiftçilerimizin alın terinin hakkını daha fazla verebilmek ve aynı zamanda köylümüze istihdam sağlamak amacıyla yıllık 2000 ton kapasiteli Tütün İşleme Tesisimizi açıyoruz. Bu sayede ovamızın en eski geçim kaynaklarından olan tütüncülüğü Acıpayam’da tekrar canlandıracağız.

İnanıyoruz ki kalkınmanın yolu kırsaldan başlar. Çiftçimiz kazanacak, Acıpayam kazanacak.




Acıpayam için vakit, yenilenebilir enerji vakti

Acıpayam Pazar Yerine kuracağımız güneş panellerinden üreteceğimiz elektrikle, pazar yerimizin ısıtma-soğutma sistemlerini ve aydınlatmamızı kendimiz sağlayacağız. Kış aylarında pazar yeri için bir fatura ücreti ödemeyip yazları üreteceğimiz elektriği satarak kar elde edeceğiz.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret6630961