sitene türk bayrağı

   


Şevkan “HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR”

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, internette yayınlanan ses videosu hakkında bir açıklama yaptı ve gelişmeleri anlattı.

Şevkan “HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR”

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, internette yayınlanan ses videosu hakkında bir açıklama yaptı ve gelişmeleri anlattı.

AK Partili Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan yaptığı açıklamada şunları söyledi “Son zamanlarda gündemimize düşen benimle ilgili ses kaydı konusu var. Biz konuyla ilgili hem ses kaydı açısından hem de video paylaşım açısından emniyetimiz ve savcılığımızla görüşerek gerekli girişimleri yaptık.

Bizim hangi şartta olursa olsun büyüklerimize dil uzatmamız mümkün değildir. Konuşmalar çıkarılarak eklenerek farklı bir alana kaydırılmıştır. Sohbet sırasında gerçekleşen ve belkide farklı zamanlarda oluşan cümlelerden birleştirilerek ya da eksiltilerek meydana getirilmiş bir kısımdır. Hem montaj olması hem de özel hayatın gizliliği açısından hukuki süreç başlatılmıştır.

TESPİT

Konuyla ilgili bir takım şahısların adı tespit edilmiştir. Yerel seçimlerin yaklaştığı ve partimizin aday belirleme sürecinde benim itibarımın azaltılması ve adaylığımız gerçekleşmemesi için yapılan bir eylem olduğunu düşünüyorum.

Bu ahlak dışı olayı da başta Acıpayam halkı olmak üzere hukukçularımızın ve parti büyüklerimizin takdirine sunuyorum. En büyük güvencem ülkemin hukuku partimin bakış açısı olup ve ayrıca halkım ve yüce HAKTIR. Saygılarımla” dedi.

Haber : Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesi.com
08.12.2018


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret6598301