sitene türk bayrağı

   


Ramazan Kan Yatırımların Önünü Açacağız

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan “Acıpayam’da ilçe ekonomisine katkı sağlayacak önemli projelerimiz mevcut” dedi.

Ramazan Kan Yatırımların Önünü Açacağız

AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor.

Aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra Acıpayam İlçe Merkezinde başlattığı tanışma ve ziyaretlerini gece gündüz demeden devam ediyor.

Acıpayam’ın tüm mahallelerini ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Ramazan Kan görüş alışverişinde bulunduğu vatandaşların istek ve arzularını dikkate alıyor.

Ziyaretlerinde mahallelerdeki vatandaşların sunduğu öneriler ile projelerini anlatmaya devam eden Ramazan Kan, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan da memnun olduğunu ifade etti.

Kendisine görev verildiği takdirde tüm enerjisini doğup büyüdüğü ilçesi Acıpayam için harcayacağının altını çizdi.

PROJELERİMİZ HAZIR

Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Kan, Acıpayam’da yeni iş sahaları açarak ekonomiye katkı sağlayacaklarını açıkladı ve “Yatırım ve yatırımcının önünü açarak ilçe ekonomimizi daha da kalkındıracağız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı olan Ramazan Kan, bir süredir seçim çalışmalarını sürdürdüğü Acıpayam’da gördüğü ilgiden memnun. Köy-köy, mahalle mahalle, esnaf ve vatandaşlarla temas eden Kan, zaman zaman projelerini de açıklamayı ihmal etmiyor.
Seçim çalışmalarını değerlendiren ve Acıpayam’ın Denizli’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu ve ekonomi anlamında da katma değeri en yüksek ilçelerden biri olduğunu kaydeden Kan, Acıpayam’ın tarım başta olmak üzere birçok alanda Denizli’nin yükünü çeken ilçelerden biri olduğuna dikkat çekti.

YATIRIMCI DAVET EDİLECEK

“Acıpayam’da ilçe ekonomisine katkı sağlayacak önemli projelerimiz mevcut” diyen Kan, “Bunlardan biri Denizli’nin önde gelen yatırımcılarını ilçemize davet ederek onların istihdam oluşturmaları adına çalışmalar yapacağız.
Partim yetki verdiği ve ilçe halkım da bana güvendiği takdirde belediye başkanı olduğum süre içinde yatırımların ve yatırımcıların önünü açacağız. Bu da ilçemize ve ilçe halkına gelir olarak yansıyacaktır.
Kavun, karpuz gibi Acıpayam’ın önemli tarım ürünlerinin de yurt içi ve yurtdışında daha fazla tanıtılması ve pazarlanması adına girişimlerimiz daha da fazla olacaktır” dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam436
Toplam Ziyaret6598860