sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’lı Hayırseverlere Plaket

Acıpayam Devlet Hastanesi’ne son bir yılda hayırsever vatandaşlar tarafından yaklaşık 700 bin TL’lik bağış yapıldı.

Acıpayam’lı Hayırseverlere Plaket

Acıpayam Devlet Hastanesi’ne son bir yılda hayırsever vatandaşlar tarafından yaklaşık 700 bin TL’lik bağış yapıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de hastanede düzenlenen törenle hayırseverlere plaket vererek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Acıpayam Devlet Hastanesi’ne Hayırseverler Mehmet Yumrukaya, Perihan Demiray, Onur Kılıçarslan, İrfan Sönmez, Şenay Arslan, Alim Arslan, Ramazan Karay, Ahmet Sargın, Yıldıray Baysal, İlhan Özcan, Mehmet Manisalı, Ahmet Yıldırım, Yücel İçkin, Erkan Bıyıklı Ayşe Göksal, Niyazi Kelleci, Recep Özkurt, Ekrem Özek, Osman, Ömer, Rukiye, Yadigar Ziylan, Şerife- Hasan Canavar, Mesut Alıcı ve Teknik Tarım tarafından çeşitli tıbbi cihaz ve donanım bağışında bulunuldu.

Bağış yapan hayırseverlere plaket verilmesi için hastanede tören düzenlendi. Törene Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Acıpayam Devlet Hastanesi Yönetimi, hayırseverler ve yakınları katıldı.

Sağlığa yapılan yatırımların binlerce kişiye şifa olarak geri döndüğünü belirten Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk; “ Devletimiz, Sağlık Bakanlığımız hastanelerimizin ihtiyaçlarını her zaman karşılamaktadır. Fakat Denizli’de ne zaman hastanelerde bir ihtiyacımız olsa hayırsever vatandaşlarımız devreye girerek bu ihtiyacımızı almaktadır. Daha önce Buldan’da, Tavas’ta hayırseverlerimiz tarafından bağışlarımız olmuştu. Bugün de Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz ve hastane idaresinin özverili çalışmaları ve vatandaşlarla kurduğu iyi diyalogların sonucunda Acıpayam’da 20’ye yakın hayırseverimiz hastanemize çeşitli tıbbi cihaz ve donanım bağışında bulundu. Ben tüm bağışçılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elimizi cebimize attırmadan Denizli’deki hastanelerimizin ihtiyaçlarını tamamlıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Hayırsever vatandaşlar da plaket töreninde hastaneye yaptıkları bağışlarda hastane idaresinin büyük emeği olduğunu, Acıpayam’da ilçe halkı ile hastane yönetimi arasında güzel bir iletişimin yaşandığını, hastane yönetiminin hayırseverleri bağış konusunda her zaman teşvik ederek bir araya getirdiğini, bundan sonra da hastanenin ihtiyaçlarını el birliğiyle karşılamaya devam edeceklerini söylediler.

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam547
Toplam Ziyaret6598971