sitene türk bayrağı

   


MHP’nin Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy

MHP’nin Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy basın toplantısıyla tanıtıldı.

MHP’nin Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy

MHP’nin Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy basın toplantısıyla tanıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk Mart 2019’da yapılacak Belediye Başkanlığı Seçimleri İlçen İlçe Belediye Başkanları Aday Adayları Tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Başkanı Cafer Birtürk Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, MHP eski dönem Milletvekili Ali Keskin ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, aday adayları ve partililer katıldı.

Cafer Birtürk konuşmaya Batman’da şehit olan 7 askere Allahtan Rahmet ve ailelerine baş sağlığı dileyerek başladı. Birtürk “Burada 9 tane ilçemiz için belediye başkan aday adayımız var ve onlarla sizleri tanıştırmak için burada toplandık. Milliyetçi Hareket Partisi’nin  hiç kimseye  mecbur ve bağlı değildir. Hiç kimseye maddi ve manevi hükümlülüğü de yoktur, borcu da yoktur.
Olmamıştır, olmayacaktır. Onun için her bölgeden adayımız çoktur, birden fazladır. Bütün belediyeleri almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Artık şuana kadar yönetilmekte olan belediyelere temiz eller değmeli, temiz yönetim değmeli, hakkaniyet ölçüsünde hak eden belediye başkanı adayları kazanmalı.
Bunun için bizlerde ter temizli adaylarımızla yola çıktık, çıkacağız ve 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi için adaylarımızdan 9 tanesini açıklıyoruz. Gelen talepleri iyi değerlendiriyoruz. Çünkü herkesi aday yapmak istemiyoruz. Araştırmalarımız neticesinde bize uygun görmediğimiz adaylarımız var. Bunu birkaç ilçede yaşadık. 10-15 gün sonra da bu tertemiz 20 belediye başkanı aday adayını size tanıştıracağız. Bu belediyelerdeki başka partilerin hakimiyetini kıracağız”dedi.

İşte aday adayı lisetesi
Acıpayam Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Aksoy
Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şerit
Bozkurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Cin
Kale Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yeniel
Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yurdahan Özhan
Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Okur, Metin Karakurt
Babadağ Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Atlı, Ümit Karabulut
Çal Belediye Başkan  Adayı Fethi Akcan
Serinhisar Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam182
Toplam Ziyaret6625166