sitene türk bayrağı

   


Fahrettin Afşar Sürücüleri Uyardı

Acıpayam Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Afşar yaklaşan Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücüleri uyardı ve tavsiyelerde bulundu.

Fahrettin Afşar Sürücüleri Uyardı

Acıpayam Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Afşar yaklaşan Kurban Bayramı tatili dolayısıyla sürücüleri uyardı ve tavsiyelerde bulundu.

Uzun yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunan Afşar, yolda yapılması gereken uygulamalardan bahsetti ve uykusuz, yorgun ve alkollü araç kullanılmaması gerektiğini belirtti.

Sürücülerin kendilerini ve diğer sürücüleri tehlikeye sokamaması gerektiğini aktaran Afşar, trafik kazalarının en yoğun olduğu yaz ayları ve bayram tatilleridir. Cumartesi gününden itibaren 9 günlük kurban bayram tatiline girmiş olacağız. Tatile gidecek olan vatandaşlarımız araçlarının bakımını mutlaka yaptırmalıdırlar. Bayram tatillerinde karayollarımızın yoğunluğu göz önüne bulundurulmalıdır, dedi.

MOLA VERİN

Afşar, Uzun yolda her 2 saatte bir mola vererek elinizi ve yüzünüzü yıkayınız. Hız limitlerine uyunuz aşırı hız ve hatalı sollama yapmayınız. Can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayınız. Trafik magandalarına dikkat ediniz, makas atanlar, trafiği tehlikeye sokanlara ve motosiklet sürücülerine dikkat ediniz. Kırmızı ışık ihlali asla yapmayınız. Emniyet kemerinizi mutlaka takınız. Araç kullanırken telefonla asla görüşme yapmayınız. Takip mesafesini koruyunuz.

Gideceğiniz yere bir an önce gitmeyi değil, uyarılara ve trafik kurallara uyarak sağlıklı bir şekilde gitmeye çalışınız. Trafik kurallarına uyarak trafik terörüne dur demeliyiz. Kurban bayramında insanlarımızı trafik terörüne kurban etmeyelim, dedi.

-1. günü 21 Ağustos Salı 2018,

-2. günü 22 Ağustos Çarşamba 2018,

-3. günü 23 Ağustos Perşembe 2018,

-4. günü 24 Ağustos Cuma 2018, olarak belirlenmiştir.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam426
Toplam Ziyaret6624507