sitene türk bayrağı

   


THK Acıpayam Eski Yönetiminden Kamuoyuna Açıklama

THK Acıpayam Şubesi eski yönetimi kamuoyuna bir açıklama yayınladı. Açıklama da bazı önemli konulara dikkat çekildi.

THK Acıpayam Eski Yönetiminden Kamuoyuna Açıklama

THK Acıpayam Şubesi eski yönetimi kamuoyuna bir açıklama yayınladı. Açıklama da bazı önemli konulara dikkat çekildi.  

Acıpayam kamuoyunun dikkatine!

Basın yayın kuruluşlarından, ‘’Türk Hava Kurumu Acıpayam şube yönetimi belirlendi’’ haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu durumla ilgili Acıpayam halkına izahının doğru anlatılması gereği doğmuştur. 2017/Eylül  ayında,  THK Genel  Merkez tarafından Acıpayam şubemizin hiç bir açıklayıcı bilgi olmadan kapatıldığı, yönetim  kurulumuzun düşürüldüğü gibi şok bir kararı üzerimizden atamamışken.

Bizler THK’ Tüzüğünün hangi maddelerinde yer aldığını anlayamadığımız  konu üzerinde sebebini sorduğumuzda sudan sebeplerle karşılaştık. Eğitim ve kurslar konusunda bahaneler uydurdular ve personel giderini bahane ettiler. Acıpayam THK’nin en eski şubelerden biri  olup, gelir durumu  diğer şubelere göre  iyi düzeydedir. İşte bu yüzden şubemizin kapatılması ilçemiz için bir kayıptır. Ve bu durum sorgulanması gerek hatta dava konusudur.

Doğrusu ise şöyledir. Acıpayam şubesi,  Havacılık eğitimi ve kurslar konusunda Denizli il genelinin en iyisi olmuş ve bu halk tarafından kabul görmüştür. Ayrıca personel gideri bahanesi ise genel merkezin personelimize 3 ayrı ilçede görevlendirdiklerinden bilgisinden bihaberlerdirler.  Kaldı ki genel merkez bize gerçeği söylememiştir.

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgana ulaştığımızda bizleri Genel sekretere yönlendirmiş, ilgilenmemiştir. Yönetim kurulumuza gerekli hiçbir açıklama yapılmamıştır. Biz isterdik ki Yönetim kurulu üyemiz Erkan Bıyıklının bilgisi dahilindeki çalışmalara katılıp, olup biteni takip edip, geçmiş dönem yönetimimizde oluşturduğumuz faaliyetleri ve başarıları savunup problemi çözme gayretinde bulunması  beklenirken,   malesef kendisi bizim dışımızda ve hiçbir konu paylaşmadan oldu bittili bir ‘atama‘ ile THK İlçe yönetimini  oluşturmuşlardır.

Düşürülen Üye Başkan Olamaz

Eski  bir yönetim kurulu üyesi  olan Bıyıklı  nasıl yeni bir yönetim kurulunun  başkanı olması da düşündürücüdür.   Yeniden  yönetimde olması mümkün değildir. Acıpayam Türk Hava Kurumu tabiki birilerinin tekelinde değildir. Mutlaka birileri şubemizi yöneteceklerdir. Ama Tüzük de belirtildiği gibi, seçimle olmalıdır. Atama ile değil.
Acıpayam Kamuoyuna Saygılarımızla.

THK Eski Yönetim Kurulu
M. Ali Hüsünbeyi, Yücel Dinç, Veysel Kaya, Alim Arslan, ..... ......?    
 



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret6623902