sitene türk bayrağı

   


Tevfik Kılınç Çavdır’a Atandı

Yaklaşık dört yıldır Acıpayam’da görev yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kılınç Çavdır ilçesine atandı.

Tevfik Kılınç Çavdır’a Atandı

Yaklaşık dört yıldır Acıpayam’da görev yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kılınç Çavdır ilçesine atandı.

Antalya Elmalı İlçesi Muhammet Hamdi Yazır Anadolu Lisesi Müdürü iken Acıpayam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine görevde yükselme ile 05.05.2014 tarihinde atanmıştı.

13.07.2018 tarihi itibariyle zorunlu yer değiştirme sonucu kendi isteğiyle Burdur Çavdır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Tevfik Kılınç, göreve geldiği günden bu yana Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün değişik kademelerinde görev yaptı.

Görevi sırasında üzerine aldığı görevleri, mevzuat, kanun, yönetmelik çerçevesinde en iyi şekilde yürütme çabası içinde oldu. Görev süresi içerisinde gerek kişiliğiyle, karakteriyle, duruşuyla, insani ilişkilerle, iletişimiyle gerekse görev bilinci ile Acıpayam Milli Eğitimine farklı bir katkı yaptı.

Dürüstlüğü, karakteri, kişiliği, adaletli oluşuyla her kesimin takdirini topladı. Tabiri caizse adam gibi geldi adam gibi ayrıldı. Yapmış olduğu özverili çalışmaları dolayısıyla kendisine Acıpayam halkı adına teşekkür ediyoruz; yeni görevinde başarılar diliyoruz. Tevfik Kılınç’a yeni görevinde başarılar dileriz.

“Her veda, bir hüzün taşır içinde...

Her veda bir başlangıçtır aslında...

Bırakıp gittiğiniz her neyse size ekledikleriyle başlarsınız yeni olana

Zamansızdır vedalar ama tam zamanıdır bazı başlangıçlara...”

 

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam53
Toplam Ziyaret6624134