sitene türk bayrağı

   


Bu derde kim çare olacak !

Acıpayam’dan Antalya yönüne gidecek olan vatandaşlar yollarda mağdur olduklarını belirttiler.

Bu derde kim çare olacak !

Acıpayam’dan Antalya yönüne gidecek olan vatandaşlar yollarda mağdur olduklarını belirttiler.

56 bin nüfuslu Acıpayam’da ikamet eden, okuyan veya burada okuyanların yanı sıra Acıpayam’lı olupta Antalya yönüne gidecek olan bir çok kişi yolda mağduriyet yaşıyorlar.

Denizli’de bulunan firmaları arayıp rica minnet bilet bulabilen vatandaşlar bu defa Acıpayam’dan otobüse binebilmek için ayrı bir çaba harcıyor.

Bazen de bilet aldığı halde yanlış yerde durduğu için otobüs yolcuyu almadan gitmekte ve ikinci bir mağdur yaşanmakta.

DURAK ve BEKLEME YERİ LAZIM

Kar kış yağmur soğuk sıcak günlerde Acıpayam-Antalya yolu kenarında rastgele bekleyen yolcular otobüsü kaçırırım beni almadan geçerse tedirginliği yaşadığı için ana yol kenarında beklemekte ve bu da ayrı bir risk yaratmakta.

OTOBÜSLER DURMAK İSTEMİYOR

Bilet alındığı halde otobüs şoförleri durmak istemiyor. Bunun nedenini sorduğumuzda ise “Daha önce Alaattin mahallesinde yolcu alırken yanan kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza anımsatılıyor” bundan dolayı otobüs sürücüleri de riske girmek istemiyor. Çünkü yol yükseldiği için kenara yanaşamıyor.

MAĞDURİYET GİDERİLSİN

Acıpayam’dan Antalya istikametine gidecek olan vatandaşlar. “Belediyemiz firmalarla görüşüp fikir birliğine varılan bir noktaya bekleme durağı yaparsa bu mağduriyet ortadan kalkacak görüşündeler.

Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesicom


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam70
Toplam Ziyaret6623558