sitene türk bayrağı

   


Dört Mahalle 100 Metrelik Yolu Yaptıramadı

Acıpayam’da dört mahallenin kullandığı ancak yetersiz noktası bulunan yolun muhtarların da mücadelesine rağmen bir türlü çözüme kavuşmadığı bildirildi.

Dört Mahalle 100 Metrelik Yolu Yaptıramadı

Acıpayam’da dört mahallenin kullandığı ancak yetersiz noktası bulunan yolun muhtarların da mücadelesine rağmen bir türlü çözüme kavuşmadığı bildirildi.

İlçeye bağlı Karaismailler, Sandalcık, Suçatı ve Yolçatı Mahalle halkının uzun yıllardan beri kullandığı toprak yol Orman’ın açtığı yoldan kayan topraklardan dolayı kapanma noktasına geldiği ifade edildi.

Gerekli makamlara defalarca müracaat edilmesine rağmen yolu bir türlü yaptıramadıklarını ifade eden vatandaşlar yetkililerin seslerini duymasını istediler.

4 MUHTAR ORTAK DİLEKÇE VERDİ

Karaismailler, Sandalcık, Suçatı ve Yolçatı Mahalle Muhtarları İlçe Kaymakamlığına ortak dilekçe vererek yolun bir an önce iyileştirilmesini istediler.

“Kaymakamlık Makamına ACIPAYAM

Acıpayam Karaismailler Mahallesinden geçen çok eski yıllarda yapılan Karaismailler, Yolçatı, Sandalcık ve Suçatı Mahallelerine bağlanan, Orman İşletmesine ait yolumuz bulunmaktadır. Bu yol üzerinde evi ve arazisi bulunan vatandaşlarımız da vardır. Yıllardır bu dört mahalleye hizmet veren yolumuz sadece bir noktada yukarısından toprak kayması sonucu kapalıydı. Orman işletmesi tarafından açıldı.

Fakat sadece küçük araçların geçişi sağlanıyor. Burada mevcut yol var diye bazen büyük araçlar geliyor fakat yol dar olduğu için geriye dönmek zorunda kalıyorlar. Bahsettiğimiz bu yol her ne kadar açılmış olsada yeterli değildir. Baraj için hemen yukarısındaki açılan yol kullanışsızdır. Genelde araçlar eski mevcut yolu kaullanmaktadırlar. Baraj inşaat da Bakanımız tarafından yapılmayacağı iptal olduğu açıklanmıştır.

Yeni açılan yol rampa dik ve meyillidir. Bahsettiğimiz eski mevcut yolumuz hiç rampa ve meyili de yok olup son derece kullanışlıdır. Bu yolu kullanan dört mahalle halkı da bu yolumuzun açılmasını istiyorlar. Orman işletmesi tarafından yukarısından boş toprak kayan sadece bir noktasında dar olan kısmın açılıp yolun grayder ve iş makinesi ile bakımı yapılıp vatandaşların rahat bir şekilde gelip gitmelerini istiyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımızla arzederiz. 08.05.2018”

Söz konusu yolun 100 metre civarında olduğu 3-4 saatlik bir ekip çalışması ile sorunun çözüleceği belirtildi.

Acıpayam Gazetesi.com



 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret6597967