sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'da Sessiz Sedasız 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Acıpayam'da dar bir programda kutlandı.

Acıpayam'da Sessiz Sedasız 19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Acıpayam'da dar bir programda kutlandı.

Sabah saatlerinde Hükümet Konağı önünde gerçekleşen kutlama programına Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, AKP İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, CHP ilçe Başkanı Baki Tatar, Siyasi Parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğünün Atatürk anıtına çelenk koyması, istiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan kutlama programı kupa ve ödül dağıtımı ile tamamlandı.

İÇİ BOŞ KUTLAMA

Her yıl spor sahasında geniş bir program ile kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Hükümet Konağı önündeki alana alındı.

İlçedeki değişik okullarda gerçekleşen spor faaliyetlerinde dereceye giren takımlara kupaları verilirken takımdaki öğrenci sayısı kadar da madalyaları toptan bir öğrenciye verilerek dağıtılması istendi.

MADALYALARI BİR ÖĞRENCİ ALDI ARKADAŞLARINA DAĞITTI

Alandaki kutlamanın daha hızlı bitirlmesi için madalya almaya hak kazanan öğrencilerin toplam sayısı kadar madalya takıma temsilen bir öğrenciye verildi ve diğer öğrencilere dağıtılması istendi.

BOŞ KUTLAMAYA TEPKİ

Madalya ve kupa dağıtımı ile başlayan ve biten kutlama törenine vatandaşlar tepki gösterdi.

Alandaki kutlama programına eleştiren ve tepkisine dile getiren vatandaşlar, "Yıllarca geniş bir program ile kutlanan milli bayramımız neden dar bir alanda ve kısıtlı bir çerçevede oldu bittiye getirilmek istendi. ALanda çok sayıda öğrencimiz vardı. Bunlar neden şiirler okumadılar. Foklor gösterileri olmadı. Mülkiye amiri veya bir başka yetkili günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmadı. Milli bayramlarımız unutturulmak mı isteniyor" şeklinde eleştiride bulundular.

Acıpayam Gazetesi.com




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam549
Toplam Ziyaret6598973