sitene türk bayrağı

   


Neşeyle Pedal Çevirdiler

Türkiye Bisikletliler Derneği Acıpayam Temsilciliği tarafından düzenlenen bisiklet turuna ilgi gösterildi.

Neşeyle Pedal Çevirdiler

Türkiye Bisikletliler Derneği Acıpayam Temsilciliği tarafından düzenlenen bisiklet turuna ilgi gösterildi.

Acıpayam İlçe Merkezinden start alan bisiklet dostları çarşı caddesine takiben Ucarı yoluna takiben varış noktası olan Ucarı göletine ulaştılar.

Burada bir süre mola verildi ve ikramlar sunuldu. Enerji depolayan bisiklet sevdalıları yeniden yola koyuldular ve Acıpayam İlçe merkezine ulaştılar.

İlçe temsilcisi Hayati Kartal konuyla ilgili olarak şunları söyledi “Ülkemizde ve İlçemizde küçük yaşta motosiklet kullanımı neticesinde hayatını kaybeden, kalıcı sakatlanmalar ve yaralanmaların azaltılması, hareketsiz yaşam neticesinde meydana gelen obezite ile mücadele ve günümüz çocuklarının en önemli bağımlığı olmaya doğru ilerleyen teknoloji bağımlığı önlenmesi içinde yaptığımız etkinliklerin bir yenisi olan Trafik Haftası ve Hıdırellez Bayramı kutlamaları kapsamında bugün yapılan bisiklet turumuz hiçbir çocuğumuza zarar gelmeden birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmiştir.

Bu turun düzenlenmesinde emeği geçen Bisikletliler Derneği Acıpayam Temsilciliğine, yol güvenliğini sağlayan emniyet ve zabıta mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Acıpayam Gazetesi.com
06.05.2018


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam636
Toplam Ziyaret6624717