sitene türk bayrağı

   


Üç İlçe Başkanı “Adayımız İlhan Özcan” dedi

CHP Acıpayam, Serinhisar ve Çameli İlçe Başkanları İlhan Özcan’ı ortak aday gösterdiler.

Üç İlçe Başkanı “Adayımız İlhan Özcan” dedi

CHP Acıpayam, Serinhisar ve Çameli İlçe Başkanları İlhan Özcan’ı ortak aday gösterdiler.

CHP Acıpayam İlçe Binasında düzenlenen basın açıklamasına katılan üç ilçe başkanı bölgeden bir milletvekili çıkarmak gerektiğinin altını çizdiler ve görüşmeler neticesinde İlhan Özcan ismi üzerinde mutabık olduklarını belirttiler.

Bu konuda fikir birliğine varan üç ilçe başkanı konuyu İlhan Özcan’a aktardıklarını ve ikna ettiklerini ifade ettiler.

CHP İlçe Başkanı Baki Tatar, 24 Haziran seçimlerinde artık bu bölgeden bir milletvekili çıkarmak istediklerini belirterek bu konuda önemli bir mesafe aldıklarını aktardı.

Serinhisar ve Çameli İlçe Başkanları da İlhan Özcan’ın çalışkan ve dürüst biri olduğunu, İl Genel Meclisi Üyesi olduğu dönemde bölgeye önemli hizmetlerin gelmesine vesile olduğunu belirttiler ve milletvekili olması durumunda bölgeye hizmet gelmesi için canla başla çalışacağını inandıklarını aktardılar.

İLHAN ÖZCAN HEYECANLIYDI

Siyasetin içinde uzun yıllar emek veren eski İl Genel Meclisi Üyesi İşadamı İlhan Özcan’da konuşmasında, üç ilçe başkanının milletvekili adaylığı konusunda yanına geldiklerini belirtti ve bunun üzerine adaylık konusunda karar aldığını söyledi.

ALİM ARSLAN BEŞ MİLLETVEKİLİ DEDİ

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adaylığı kesin gözüyle bakılan işadamı Alim Arslan’da konuşmasında İlhan Özcan’a çıktığı yolda başarı diledi ve 24 Haziran’daki milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin Denizli’den 5 milletvekili çıkarabileceğini söyledi.

Dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesi.com






Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam725
Toplam Ziyaret6599149