sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’dan İlk Milletvekili Aday Adayı Oymak

Denizli Lobisinin önemli aktörlerinden Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak Ak Parti’den aday adayı oldu.

Acıpayam’dan İlk Milletvekili Aday Adayı Oymak 

Denizli Lobisinin önemli aktörlerinden Ankara’daki Denizlim Derneği Başkanı Hasan Oymak Ak Parti’den aday adayı oldu.

Ankara’daki Denizli’deki bürokratları çeşitli etkinliklerde bir araya getiren, kentin pek çok önemli projesinde siyasilerin yanında destek veren Hasan Oymak’ın hem dernek yönetimi ile hem de yakın çevresi ile aday konusunu görüştüğü ve aday olması yönünde baskı gördüğü iddia edildi.

Ak Parti çevrelerince de tanınan ve sevilen bir isim olan Hasan Oymak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti “Denizli’li olmak, gurur vesilesi oldu hep bizim için. O yüzden borçluyuz bu şehre ”Denizlim” ile yaptığımız tüm çalışmalar bu borcu ödemeye yönelikti. Şimdi başka bir kulvarda aynı hedefle, ”Denizli sevdamızı hizmete çevirmeye talip olduk.Takdir,dua ve hayırlara vesile olması dileğiyle.  Av. HASAN OYMAK”

Av. Hasan Oymak’ın Öz Geçmişi

18.06.1971 Acıpayam /Darıveren doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Denizli – İzmir ve Acıpayam’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmış, böylece Ankara süreci başlamıştır.

Öğrencilik süresince Yatırım Teşvik Belgeleri , krediler ve ithalat- ihracat belgeleri ve markalar konusunda çalışma yapan Hasan Oymak, askerlik görevi sonrası Ankara Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır. Halen H&H Hukuk Bürosunun kurucu ortağıdır. Halen Türk Patent Ve Marka Kurumu’na kayıtlı MARKA- PATENT VEKİLLİĞİ ve Adalet Bakanlığı’na kayıtlı ARABULUCULUK görevi yapmaktadır.

Hukuki Araştırmalar Derneği yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri, Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu raportör üyesi ve Bedensel Engelliler Futbol Disiplin Kurulu üyesidir. Yüksek lisansını, Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Bilişim Hukuku alanında tamamlamış, bu süreçte – Fikri Mülkiyet Hukuku – Hukuka Uygunluk Nedeni Olarak Üstün Kamu Yararı – Hekimlik mesleği bakımından, Hukuka uygunluk nedeni olarak kanunun verdiği yetkinin kullanılması – Elektronik ticaret – Elektronik ticarette tüketicinin geri alma hakkı – Ceza Muhakemesi Hukuku Bakımından kişisel veriler ve biyometrik verilerin delil değeri – Türkiyenin Dış Kaynaklı Saldırılara Karşı Ulusal Savunmasının Hukuki düzenlemeleri – Telekomünikasyon kavramı ve evrensellik ilkesi konularında da akademik çalışmalar yapmıştır.

Yamaç paraşütü, rafting, futbol, voleybol ve Squash sporlarıyla aktif olarak ilgilenmektedir. Evli ve bir kız çocuk babasıdır.

2009 yılında Denizli sevdalısı arkadaşlarıyla birlikte DENİZLİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’ni kurmuş, başkanlığını üstlenmiştir. O günden bu yana, kendisi ile aynı memleket sevdasına sahip ekip arkadaşları ve hemşehrileri ile birlikte, DENİZLİ’mizin yarınlarına yön verecek, ÇALIŞKAN ve İYİ İNSAN vasıflarına sahip gençler yetiştirmeye gayret etmektedir.

 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam230
Toplam Ziyaret6621220