sitene türk bayrağı

   


Acıpayam'da Esnaf Sonunda İsyan Etti !

Acıpayam’da bozulan ve yapılmayan yollardan toz yutan esnaflar sonunda isyan etti.

Acıpayam'da Esnaf Sonunda İsyan Etti !

Acıpayam’da bozulan ve yapılmayan yollardan toz yutan esnaflar sonunda isyan etti.

Acıpayam eski Belediye Meclis Üyelerinden Hüseyin Ercan yaptığı açıklamada şunları kaydetti “Sayın Osman ZOLAN: Şu çirkinliğe,kötü görüntüye son verin artık. Bizim canımıza tak etti! Bizler Acıpayam Çiftlik Caddesi Esnaflarıyız. Burası yaklaşık dört beş ay önce kazıldı. Tadilatı ve tamiratı yapılmadan trafiğe açıldı.
19.04.2018 günü trafiğe yine kapatıldı.Bugün 24.04.2018. Geçen 6 günde çalışma bitmedi, biteceğe de benzemiyor. Üç gündür de çalışma yok.

Bu cadde (yaklaşık 450-500 metre kadar) taşları yarıya kadar döşediler bıraktılar. Bizim esnaf olarak suçumuz, günahımız, cezamız nedir ki bize böyle bir cezayı layık görüyorsunuz? Yazıklar olsun. Bu ayıp Büyükşehrin ayıbı! Sizin Allah korkunuz yok mu? Allahtan korkmuyorsanız, buradaki esnaf arkadaşlardan utanın bari.

Yarın seçim çalışması için buraya geldiğinizde bu esnafların yüzüne nasıl bakacaksınız? Bir insan, birey olarak bu sizi hiç mi rahatsız etmiyor? Bu durum caddenin esnafı olarak bizleri hem üzüyor hem de rahatsız ediyor. Dün bu cadde de yarıda kalan çalışma yüzünden iki tane aracın lastiğini taşlar kesti. İnsanlar isyan ediyor, feryat ediyor! Bu insanların feryadını kim duyacak, kim dinleyecek? Burası terk edilmiş virane bir şehir değil 55 bin nüfusu olan ilçenin göbeği.

Bizim sıkıntımızı, şikayetimizi, derdimizi kim dinleyecek? Biz derdimizi kime anlatacağız? Buyurun gelin cadde esnafını dinleyin, insanlar ile sohbet edin sıkıntıyı anlayın. Seçimlerde nasıl oy istemeye geleceksiniz esnaflardan? Lanet olsun sizin yapacağınız işe! Sözde Büyükşehir olunca daha iyi hizmet(!) alacaktık. ”Denizli’de ne varsa köylerde, ilçelerde o olacak “ diyordunuz.

Size soruyorum oldu mu gerçekten? Ben 28 yıldan beri çalışarak bu devlete katma değer vergisi ödüyorum. Hakkımı ise katiyen helal etmiyorum! Sayın Zolan bu yol çalışması ne zaman bitecek? Trafiğe ne zaman açılacak? Halkı bu konuda bilinçlendirin. Gelin Acıpayam’a Büyükşehrin bakım onarım yaptığı yerleri gezin. İşte o zaman görürsünüz rezilliği, kepazeliği…”




 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam517
Toplam Ziyaret6598941