sitene türk bayrağı

   


Acıpayam’da Feci Kaza 3 Ölü 9 Yaralı

Acıpayam’da servis otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

Acıpayam’da Feci Kaza 3 Ölü 9 Yaralı

Acıpayam’da servis otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 00.30 sıralarında Acıpayam’dan Aynes fabrikasına yolcu taşıyan Kamil Alkan İdaresindeki 20 KS 488 plakalı otobüs Acıpayam-Antalya karayolu Akalan bağlantı kavşağına geldiğinde, Akalan istikametinden gelerek ana yola çıkış yapan Ahmet Özırmak (56) yönetimindeki 16 BIR 59 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Özırmak (56), Nurten Akkuş (46), Cevriye Koca (52) ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Ayrıca otomobilde bulunan Şaban Koca (55), Elif Özırmak (52) ile otobüste bulunan araç sürücüsü Kamil Alkan ve otobüste bulunan 39 yolcudan  Nevriye Tosun, Halil Ömek, Emine Ercan, Hasan Akın, Fatma Çakır ile Nevret Dereli yaralandılar.

Yaralılara ilk müdahaleyi çevreden geçen diğer sürücüler yaptı. Kaza mahallinde Sağlık ekipleri, Jandarma, Polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yaralılar ambülansla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yolcuları çıkararak sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Otomobilde bulunanların Acıpayam’a bağlı Alcı mahallesinden başsağlığından döndükleri belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber & Fotoğraf : Ramazan Alkan

Acıpayam Gazetesi.com




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret6625355