sitene türk bayrağı

   


İlhan Özcan “CHP adayının etrafında kenetleneceğiz"

Acıpayam’lı işadamı İlhan Özcan, “2019’da aday değilim” dedi ve CHP adayının etrafında kenetleneceklerini ifade etti.

İlhan Özcan “Tüm gayretimiz CHP adayı için olacaktır”

Acıpayam’lı işadamı İlhan Özcan, “2019’da aday değilim” dedi ve CHP adayının etrafında kenetleneceklerini ifade etti.

Acıpayam’da 2014 yerel seçimlerinde CHP Acıpayam Belediye Başkan adayı olarak adını tüm bölgeye duyuran İşadamı İlhan Özcan 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmadığını belirtti.

İlhan Özcan yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti.

“DEĞERLİ DOSTLAR,

Geçen günlerde yayımlanan kamuoyu araştırmalarında ve de halk arasında adım sıkça aday olarak geçmekte halkımızın gösterdiği teveccühten dolayı son derece memnunum fakat önümüzdeki yıl yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde kesinlikle belediye başkan adayı olmayacağımı kamuoyuna saygı ve sevgilerimle belirtmek istiyorum.

Son günlerde adım sıkça Acıpayam belediye başkan adayı olacağım lanse edilmekte, 2019 yerel seçimlerinde CHP Parti Meclisinin belirlediği Acıpayam Belediye başkan adayı kim olursa olsun gerekli katkıyı sağlayacağım, bana gönül veren ve güvenen tüm Acıpayamlı yurttaşlar ile beraber belirlenen adayın yanında yer alacak ve kazanması için tüm gayreti sarfedeceğim.

Bunun içinde aday açıklaması sırasında ilçe başkanı ile birlikte belirlenen adayın yanında durarak Acıpayam’da CHP’nin tek aday ile 2019 yerel seçimlerine girmesi konusunda tüm çabayı harcayıp  Acıpayam’ın bu seçimlerde bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde Belediye başkanlığı seçimlerini kazanarak Acıpayam’da zafere ulaşacağız.

Hiç bir kimse CHP’yi böleceğini düşünmesin. Bizi kimse bölemez. Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlar boşuna heveslenmesin 2019 yerel seçimlerinde İlhan Özcan bir bölen olmayacak, bölünmelere izin veremeyerek Acıpayam’da huzur ve mutluluk içerisinde CHP’nin başarısı için sonuna mücadele vereceğim.

Son zamanlarda adımın yıpratılması konusunda çok yoğun bir çaba sarf edilmektedir. Benim kişisel sosyal medya hesabımda geçen döneme ait paylaşımlarım kimseyi rahatsız etmesin. Ben İlhan Özcan olarak bana güvenen insanlarla bu anıları paylaşmaktan haz duymaktayım. Kesinlikle sosyal medyadaki paylaşımlarım devam edecektir. Bu konuda hiç kimse bu paylaşımlardan dolayı konuyu başka yerlere çekmemesini ümit ediyorum. Şu an CHP Acıpayam Belediye Başkan adayı olarak çalışan bir arkadaşımız mevcuttur. Bu tarz kamuoyundaki söylentiler partimize zarar vereceğini düşünerek böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Tüm kamuoyuna saygılarımla belirtirim”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
LİDER TARIM
 
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam196
Toplam Ziyaret6620132